למה צריך אותנו ?

אדריכל קולינארי, שם מפוצץ… הא? למעשה, מדובר על הגדרה מדוייקת.

שאנחנו בנים בניין אנחנו פונים למשרד אדריכלים, האדריכל הוא זה שמתכנן את תכניות הבנייה, בהתאם לחזון שהציבו לו בעלי הנכס, כמובן בהתאם לתנאי השטח, רשויות ועוד.

כאשר אנחנו רוצים עסק בתחום המזון, אנחנו לוקחים אדריכל שיתכנן את המקום 

ויעצב אותו, אבל, לא מדובר פה על בניין משרדים או בניין דירות.

חנות או מתחם אוכל, מצריכה ידע והבנה עמוקה בתחום המזון, מחלקות רלוונטיות, היכרות עם רישוי רלוונטי, תפעול יעיל, מוצרים ומכירה בסוף.

אני אורן מלכה, בעל 20 שנות ניסיון בתחום המזון והשוק הקמעונאי, מתחמי מזון, מעדניות וקצביות.

האדריכל מעצב את החלל בהתאם לחזון ולקונספט אותו אני מתכנן לו יחד עמכם, בעלי העסק.

אנחנו מתחילים בקונספט ואז מכינים איפיון המבוסס על ניתוח השוק, חזון הבעלים, התאמה למבנה ולאזור בו העסק נמצא.

אני עובד בצורה פרטנית ומדוקדקת על בניית חזון העסק ולאחר העברה לאדריכל, אני מתחיל בשלב הקמת העסק עד לפתיחתו.

צד פיננסי - כתיבת תכנית עסקית מפורטת, תקציבים, יעדים לכל מחלקה, כ״א ותפעול.

צד תפעולי- בניית כל מחלקה, ציוד רלוונטי, התאמה לרישוי עסקים, כתיבת תכנית עבודה, נהלי עבודה ועוד.

צד מקצועי- הקמת מערך ספקים, הסכמי סחר, מגוון מוצרים איכותי, פלנוגרמה בתוך העסק.

ליווי מקצועי לאחר הפתיחה- הזכות מקצועיות, התאמת תכנית עסקית לביצועים בפועל, הכשרות ויצירת הווי מקצועי ללקוחות העסק.