אז למה באמת צריך מנהל מקצועי /אדריכל קולינארי לעסק? עסקי המזון בארץ רובם נבנים על סמך ניסיון אישי בתחום, אוטודידקטיות, למידה תוך כדי מעשה, אין לימודי תואר לתחום, יש קורסים נקודתיים, אבל אף אחד לא מכין את בעל העסק לעבודה אל מול הרשויות הרלוונטיות, כוח האדם, מגוון הספקים, תקופות חזקות וחלשות בשנה, התאמת מוצרים לקהל ועוד ועוד, אפשר לפתוח עסק ולגלות תוך כדי תנועה את כל הדברים, אבל אז התשלום יהיה יקר יותר על הזמן הזה ועל מקצועיות העסק.
קרא עוד