Elephant מסעדנות  imageElephant מסעדנות  imageElephant מסעדנות  image
תחום המסעדנות עובר טלטלות רבות בשנים האחרונות, אנו מאמינים בתחום הזה, תחום אשר משלב אומנות קולינארית לצד חוויות רגשיות של לקוחות והנאה מביס מושלם.
העניין האמיתי הוא איך באמת הופכים עסק רגשי, אומנותי ומדהים גם לעסק שיכול לפרנס ולהיות כלכלי?
לפעמים זה ממש נראה כמו ניגוד אינטרסים, מסעדנים מקצוענים לא חסר והם יודעים היטב את העבודה, אבל, למה שאותו השף או מנהל המסעדה והבר לא יקימו להם עסק טוב ואיכותי שיממש את החלומות המקצועיים שלהם ויתחברו גם לעסק כלכלי ומפרנס כראוי.
ראיתי כל כך הרבה אנשים מוכשרים שפשוט שמו את עצמם במקום הלחץ נכון בעסק ועל ידי כך נכשלו, העסק היה טוב, אוכל מדהים ואפילו באו אנשים והעסק נכשל, לא חסרות סיבות, ניהול לא נכון, ניהול פיננסי לפעמים על גבול המופקר, חוסר תכנון ותיקצוב העסק ועוד ועוד.
אנחנו מאמינים בחיבור העסק למודל עסקי אשר קיים בכל תחום ומשום מה אינו קיים בתחום המסעדנות, בניית תכנית עסקית, תקציב שנתי מחולק לרבעונים, הצמדות לתכנית והשוואה אל מול הביצוע בפועל ויצירת התאמות בהתאם לתכנית.
כמו כן, ניהול לטווח ארוךבכלל הגורמים:
- בניית קונספט נכון לאותו הייזם של העסק, ביין אם אתה שף, מנהל או ייזם עסקי.
- התאמת לוקיישן לקהל הרלוונטי : מרכז מסחרי, רחוב,כשר/לא כשר וכו
- חלוקת העסק למחלקות ובניית ספר מותג וניהול לכל מחלקה.
- תכנית שיווק אסטרטגית כולל מרכיב פיננסי ותקציבי.
- מערך בקרת איכות : ביצוע מעקב לקוח סמוי בעסק, ניטור ביקורות דיגיטל
- פיתוח עסקי :מודל פתיחת נקודות נוספות/ שותפים אסטרטגיים/ זכייניות ועוד.

מקצוענות זה לדעת גם במה אתה חזק ובמה אתה צריך עזרה, אנחנו מאמינים במקצוענות עד הסוף ואנחנו פה בשבילכם.